customized jewelry

MAATWERK VERTELT EEN VERHAAL
Het is vaak moeilijk om een bestaand juweel te vinden dat jouw verhaal verteld. Een op maat gemaakt juweel kan dit wel. 

Samen gaan we op zoek naar de betekenis, geven we een visuele vorm aan jouw verhaal. Van dat unieke design maak ik jouw juweel in mijn atelier te Rotselaar. Met de grootste eerbied voor materialen, zorgvuldigheid en expertise lever ik maatwerk dat precies past. 

ONVOORWAARDELIJK
Van verlovingsring of trouwringen tot eigentijdse juwelen gekoppeld aan een speciale herinnering. De mogelijkheden zijn eindeloos, het is jouw verhaal dat telt. 

We starten van nul, ontwerpen samen het design en kiezen materialen. De startprijs voor zo’n op maat gemaakt juweel ‘from scratch’ is € 250,00.  Afhankelijk van materiaalkeuze, grote en detaillering kan deze prijs oplopen tot € 500,00 of meer.  


VAN OUD NAAR NIEUW
Zitten bepaalde herinneringen en waarden in een oud juweel? Ik verwerk ze voor jou in een nieuwe creatie. De waarden van deze metalen - of ze nu emotioneel of geldelijk zijn - gaan nooit verloren. Met een nieuw hedendaags ontwerp maak ik van jouw oude herinnering een nieuwe waarde. 


EXPRESS the WOMEN YOU ARE
Op zoek naar een uniek juweel helemaal gemaakt naar jouw voorkeur? Of nieuwsgierig naar hoe zo’n op maat gemaakt juweel nu juist gemaakt wordt? Aarzel dan niet om een vrijblijvende afspraak te maken. Dan gaan we samen - in mijn atelier in Rotselaar - op zoek naar een design dat bij jou past.

contact

 

 

 

 
 pictures @bynouchka 
Language
English
Open drop down